×
Anke Gondrie
Triple Clear

Ben je bezig met een baanbrekend technisch project en zoek je financiering om je plannen te realiseren? Triple Clear onderzoekt graag welke subsidieaanvragen bij jou en je bedrijf passen en ontwikkelt een kansrijke subsidieaanvraag op maat. De slaagkans van onze aanvragen is maar liefst 90%.

Bel of mail Anke

Triple Clear: experts in innovatiesubsidies

Hier worden elke dag innovatieve ideeën geboren die ons leven veranderen en dat boeit ons enorm. Gelukkig dragen we hier als subsidie-experts wél ons steentje aan bij. We mogen dan zelf geen techneuten zijn, mede dankzij Triple Clear worden ideeën omgezet naar technologie die ons leven duurzamer en comfortabeler maakt. Dat doen we door innovatiesubsidies binnen te halen, financiering waarmee bedrijven hun plannen kunnen uitvoeren. En daar zijn we goed in: de slaagkans van onze subsidieaanvragen is maar liefst 90%.

Triple Clear: voor bedrijven met lef

Triple Clear werkt voor de bakermat van de innovatieve ideeën: technische MKB-bedrijven in de Nederlandse topsectoren, zoals life sciences, IT, agri & food, de maakindustrie en energie.

De techneuten waar wij mee werken zijn geen warrige uitvinders, maar bedrijven met het lef om hun plannen uit te voeren. We werken alleen samen met bedrijven waar we écht in geloven. Bedrijven met een goed doordacht verhaal, die net zo resultaatgericht zijn als wij. Voor ons is kwaliteit belangrijk. Een omvangrijk klantenbestand, stapels dossiers: we zitten er niet op te wachten. We hebben liever een kleinere klantenkring van bedrijven waar we duurzaam mee samenwerken en waar we aanvragen van topkwaliteit voor formuleren

Slaagkans Triple Clear van 90%

We zijn trots op de 90% slaagkans van onze subsidieaanvragen.
Dat hoge cijfer is te danken aan onze betrokkenheid bij de bedrijven waar we voor werken.

Een aanvraag is klaar als hij van topkwaliteit is, en niet als de werkdag voorbij is. Dat betekent ook dat we kritisch zijn, met je meedenken en scherp doorvragen. Want als wij alles weten over je ambities, dan kunnen wij bepalen welke subsidieregeling de hoogste slaagkans heeft. Samen creëren we een aanvraag waar we 100% achter staan en die de subsidieverstrekker overtuigt van de positieve impact van jouw innovatie.

Geen tijd en geld verspillen

Subsidies zijn een ideaal financieringsinstrument. Je hoeft geen geld terug te betalen en aandelen uitgeven is ook niet nodig. Het nadeel: subsidietrajecten zijn complex, tijdrovend en onzeker. Want voor welke subsidies kom je aanmerking? Wat zijn de slaagkansen?
Waar moet je scherp op zijn?

Met een subsidie staat veel op het spel, want een kapitaalinjectie kan het succes van een bedrijf bepalen. Daarom is het belangrijk om subsidieaanvragen over te laten aan een expert. Triple Clear neemt kopzorgen weg én zorgt dat je geen tijd (en geld!) verspilt aan trajecten die niets opleveren. We nemen je alles uit handen: van het schrijven van een aanvraag die naadloos aansluit op de eisen van de subsidieverstrekker tot de volledige procesbewaking tijdens de uitvoering. Bovendien bekijken we subsidies strategisch en grijpen we kansen om regelingen slim te combineren. Voor een nóg beter resultaat.