Nieuw budget voor regeling Noord-Brabant in 2020

De provincie Noord-Brabant stelt ca. € 1,3 miljoen beschikbaar voor de Subsidieregeling ‘Economie en Innovatie Noord-Brabant’ in 2020. De regeling gaat in maart 2020 weer open voor aanvragen.

WELK TYPE PROJECT WORDT GESUBSIDIEERD?

De subsidie Economie & Innovatie Noord-Brabant is bedoeld om innovatieve projecten met potentie voor de regio te versterken en te versnellen.

HOEVEEL BEDRAAGT DE SUBSIDIE?

Het subsidiebedrag kan oplopen tot € 50.000 per project.

Het totale budget voor 2020 bedraagt € 1,3 miljoen.

WELKE SECTOREN KRIJGEN SUBSIDIE?

Per regio worden er specifieke sectoren gestimuleerd:

  • Midden-Brabant: Toerisme en vrijetijdsbesteding, logistiek, vernieuwing van de industrie en slimme dienstverlening
  • Noordoost-Brabant: Klimaat en energie, transitie van de landbouw en voeding en gezondheid
  • West-Brabant: Smart industrie en logistiek

Wil je meer weten over de subsidieregeling Economie & Innovatie Noord-Brabant? Lees hier alles over deze subsidie.

HULP BIJ ONDERZOEK OM DE SLAAGKANS TE BEPALEN

Als je een geschikt project hebt of wilt laten beoordelen of jouw project subsidiabel is, dan verdiepen wij ons graag in jouw project. Triple Clear heeft jarenlange ervaring met het succesvol schrijven van subsidieaanvragen. Wij gaan graag met jou in gesprek om te bepalen of jouw project op de regeling aansluit en we een kansrijke subsidieaanvraag kunnen verzorgen.
Plan een afspraak met Triple Clear

Downloaden

Anke Gondrie

Subsidieconsultant en oprichter van Triple Clear

Anke Gondrie is een gepassioneerd consultant, die wordt gedreven door haar interesse in baanbrekende technische innovaties. Ze zet haar analytische en schrijfvaardigheden in om innovatieve ideeën te verta- len naar succesvolle subsidieaanvragen. Meer weten?

Neem contact op met Anke

Neem contact op met Anke

Verder lezen?

FAQ mit haalbaarheid: antwoord op 10 veelgestelde vragen

Misschien heb je de subsidie MIT Haalbaarheid al vaker voorbij zien komen. Misschien popten er tientallen vragen op in je hoofd. En misschien heb je toen je browser afgesloten... Immers, niets zo vermoeiend als ergens energie insteken, terwijl je geen flauw idee hebt of het iets oplevert. Op basis van jarenlange ervaring met de MIT Haalbaarheid heb ik de meest gestelde vragen op een rijtje gezet, mét antwoord. Zo kan je zelf screenen of jouw project subsidiabel is en je met deze subsidieregeling aan de slag gaat! 1. Is ons…

Lees verder

Subsidie Zuid-Nederland: demonstratie energie-innovatie

Werk je aan een ambitieus innovatieproject op het gebied van duurzame energie? Vindt dit project in Zuid-Nederland plaats? Verdiep je dan in de OPZuid-subsidie 'Bevordering Duurzame Energie' en bepaal of jouw project in aanmerking komt voor deze vorm van financiering.   WELKE PROJECTEN KOMEN IN AANMERKING VOOR DE SUBSIDIE BEVORDERING DUURZAME ENERGIE? Als jouw project zich richt op de volgende punten, sluit het in de basis aan op de OPZuid-subsidie Bevordering Duurzame energie: Centraal thema: duurzame energieproductie, -efficiëntie of -besparing Toepassingsgebied: gebouwde omgeving (een bebouwd gebied waarin gewoond, gewerkt of gerecreëerd…

Lees verder

Sparren over subsidieaanvraag op maat?


Neem contact op
×
Triple Clear

Ben je bezig met een baanbrekend technisch project en zoek je financiering om je plannen te realiseren? Triple Clear onderzoekt graag welke subsidieaan- vragen bij jou en je bedrijf passen en ontwikkelt een kansrijke subsidieaanvraag op maat. De slaagkans van onze aanvragen is maar liefst 90%.

Bel of mail Anke

06 5074 5749
anke@tripleclear.nl